19 / 04 / 2024

Bimeks bodrumda mağaza mı açtı

Bimeks bodrumda mağaza mı açtı

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu..

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı olarak gerçekleştirerek mağaza sayısını 126'ya çıkardı. Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks Kentpark mağazası açıldı!

Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı.

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı!

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı. Sektöre yerli şirketlerin yön verdiğine dikkat çeken Bimeks Yönetim Kurulu Başkam Murat Akgiray, "Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor!

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor Teknoloji perakende şirketi Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Diyarbakır Ninova Park şubesini açtı. Vatandaşlar, indirim için birbirleriyle yarıştı.

Bimeks 3 mağaza birden açtı!

Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl devraldığı Electro World mağazalarının 3 tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. İstanbul, Ankara ve Bursa’daki 3 Electro World mağazası daha Bimeks oldu...

Bimeks 2. mağazasını Şanlıurfa Piazza AVM'de açtı!

Bimeks, Türkiye genelindeki 84'üncü, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 15'inci ve Şanlıurfa'daki 2'inci mağazasını Piazza AVM'de açtı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu..

Bimeks Gaziantep Şehitkamil'de mağaza açtı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. bugün yaptığı açıklamaya göre Gaziantep Şehitkamil Osman Gazi mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mağaza açtılışı gerçekleştirdi...

Bimeks bodrumda mağaza mı açtı Haberi

Bimeks bodrumda mağaza mı açtı


Teknoloji perakendecisi Bimeks, Muğla'daki beşinci mağazasını Bodrum'da açtı. Açılışa özel yapılan indirimler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü Son zamanların adından en çok söz ettiren teknoloji perakendecisi Bimeks. mağaza açılışlarına tam gaz devam ediyor. Şirket Türkiye'nin muhtelif yerlerindeki AVM'lerde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği beş mağaza açılışı ile ülke genelindeki yaygınlığını artırmayı sürdürüyor. En yeni teknoloji ürünlerini. 

tüm dünya ile aynı zamanda tüketiciye sunan Bimeks. geçtiğimiz dönemde Electro World ve Darty gibi iki büyük şirketin Türkiye'deki mağazalarını satın alarak hızlı bir büyüme gerçekleştirmiş ve 130 bin metrekarelik bir satış alanına ulaşmıştı.  Aynı anda beş açılış birden Beşiktaş Zorlu AVM, izmit Real AVM. Hatay Prime Mail AVM. Bodrum Midtovn AVM ve Pendik Marina AVM'de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen açılışlarla Bimeks'in ülke genelindeki mağaza...