18 / 04 / 2024

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.



Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti.Bimeks İnegöl mağazasının açılışına İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bimeks icra kurulu üyeleri Ahmet Akgiray ve Muhittin Şenol, satış direktörü Önder Yüksel, bölge yöneticisi Remzi Taşkın katıldı. Toplam 450 metrekare satış alanına sahip mağazanın açılışında sunulan kampanya ürünlerine İnegöllüler ilgi gösterdi. Bursa’nın 4. mağazası olarak hizmet verecek olan Bimeks, müşterilerine beyaz eşyadan kişisel bakım ürünlerine, cep telefonundan bilgisayara kadar geniş bir ürün çeşitliliği ile hizmet verecek.

Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl’de açtıklarını, bu mağazanın ilçede açılan ilk mağaza olduğunu belirten Satış Direktörü Önder Yüksel, “1990 yılında kurulan Türkiye’nin ilk teknoloji mağazası Bimeks faaliyet gösterdiği teknoloji perakende pazarında Türkiye’nin teknoloji ile buluşmasına öncülük etmektedir. bugün Türkiye’nin 58 şehrine yayılmış 140 mağazasıyla, 130 bin metrekarenin üzerinde bir satış alanında faaliyet gösteren şirket, bilgisayardan tüketici elektroniğine, beyaz eşyadan kişisel bakım ve aksesuara modern zaman insanının ihtiyaç duyduğu birçok dayanıklı tüketim ürününün satışını yapmaktadır. Bimeks 2010 yılında açıkladığı Bimeks Mağaza İş Ortaklığı (BiMİO) olarak markalaştırılan Franchise modeli ile tüm Türkiye’ye perakendeciliği yayma misyonunu kendine hedef edinmiştir. Bunu başarırken iş ortaklarına stok riski aldırmadan kazanç elde etmek imkanı sağlamıştır. 2011 yılında borsa İstanbul’a kote olarak halka açılan Bimeks, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet gösteren teknoloji perakende zinciri İngiliz Electro World ve 2014’ün ilk çeyreğinde de Fransız Darty’yi bünyesine kattı. İnternetteki alışveriş noktası www.bimeks.com.tr’de ‘Bidakka’ hizmetiyle Bimeks, web satışlarında 13 şehirde 30 dakika ile 3 saat arasında gerçek zamanlı hızlı teslimat yapmaktadır” dedi.



Posta 



Geri Dön