27 / 04 / 2024

Toyzz Shop Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM ‘de açtı!

Toyzz Shop Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM ‘de açtı!

Türkiye’nin lider oyuncak markası Toyzz Shop, birbiri ardına açtığı mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Tokat’taki ilk mağazasını Novada Tokat AVM’ de açan Toyzz Shop, Tokat’lı çocuklar ve aileler için oyuncağın yeni adresi olacak.



Novada Tokat Toyzz Shop’un açılışı için konuşan Toyzz Shop Pazarlama Müdürü Ayça CANDOĞAN ZENGİN  , “Toyzz Shop olarak hedefimiz Anadolu’daki tüm şehirlere mağazalarımızı  açıp çocukları kaliteli ve güvenilir oyuncaklarla buluşturmak,  hedefimize ulaşmak için çok çalışıyoruz” dedi. Tokat’tan sonra Kırıkkale’de önümüzdeki hafta mağaza açacaklarını ifade eden ZENGİN, Toyzz Shop’a çocuklar kadar ailelerin de ilgisinin büyük olduğunu ifade etti.

2001 yılında ilk mağazasını İstanbul’un önde gelen alışveriş merkezi Akmerkez’de açan Toyzz Shop,  şu an 30 şehirde 103 mağazası ile hizmet vermektedir. Anadolu’ya en çok yatırımı yapan  oyuncak mağazası Toyzz Shop  % 100 yerli sermayelidir.

Toyzz Shop mayıs ayında 4 yeni mağaza açarak mağaza sayısını 107 ‘ye çıkaracaktır. Toyzz Shop’un ilk mega mağazası 16 Mayıs tarihinde Mall Of İstanbul’da açılacaktır.



Geri Dön