19 / 04 / 2024

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.



Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serpan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya’da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.Bimeks açılışlarına özel büyük indirim geleneğini tabela değişimlerinde de sürdürüyor. 116’ıncı mağazasının açılış kutlaması ile birlikte Sakarya Bimeks büyük indirimleri teknoloji severlerin beğenisine sundu.

Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti. Darty mağazalarının eklenmesi ile mağaza sayısını 135'e, satış alanını 120 bin metre kareye çıkaracak olan Bimeks, 2014 yılında yeni açılacak mağazalarıyla yıl sonunda 150 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.


Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar yaptığı açıklamada, “Bugün Sakarya da ikinci mağazamızı açtık. Türkiye’deki 116’ıncı mağazamız. Bildiğiniz gibi geçen sene Electro World’ü satın almıştık. Bu yıl da Darty’nin mağazalarını satın alıyoruz, Bimeks’e dönüştürüyoruz. Bu Sakarya’daki mağazamız dönüştürdüğümüz 7’inci Darty mağazasıdır. Bunun gibi yaklaşık 20 tane mağazayı da Bimeks’e dönüştüreceğiz seçim sonrasında” dedi.


Arif Bayraktar, Bimeks’in yeni yatırımları ile Türkiye’ye hızlı bir şekilde yayıldığını belirterek, “Bimeks olarak çok hızlı şekilde büyüyoruz. Bu yıl hedefimiz yıl sonu 150 mağazayla kapatmak. Faaliyette bulunduğumuz il sayısını da 60’ın üzerine çıkarmak. Bu hedeflere bu sene sonu itibariyle ulaşacağız. Geçen yıla göre de yüzde 100’ün üzerinde bir ciroda büyüme hedefimiz var. İnşallah onu da yakalamış olacağız” diye konuştu.


Yarın yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye genelinde hayırlı olması temennisinde bulunan Bayraktar: “Malum yarın yerel yöneticilerimiz seçilecek. Hem Sakarya da hem Türkiye de. Seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Demokratik bir ortamda iyi bir seçim sonucu hayırlı olsun memleketimize.”


Türkiye Gazetesi


Geri Dön