26 / 04 / 2024

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret etti. 

"23 Haziran’da laf değil, iş konuşacak" 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Partisinin İstanbul’a yaptığı hizmetleri anlatan Yıldırım, “Millet aşığı bir insanım, Türkiye aşığı bir insanım. Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürdüm. Yolları böldük, hayatları, gönülleri birleştirdik. Yolları böleriz de Türkiye’yi böldürtmeyiz. Bu millet bize her şeyi verdi. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber 17 yıldır ülkemizde çok büyük işlere imza attık. İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir, Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, hızlı tren, dünyanın en büyük havalimanı, Osmangazi Köprüsü, Avrasya tüneli demektir. 23 Haziran’da laf değil, iş konuşacak, inşaat konuşacak. Laf üstüne laf yapanlar değil, taş üstüne taş koyanların günü olacak diyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.” diye konuştu. 

 


Geri Dön