16 / 04 / 2024

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.



Kripto para piyasasında adeta dejavu etkisi yapan krizler kripto para yatırımcılarının kafasını karıştırıyor. Bilindiği üzere LUNA çöküşünün ardından Binance’in CEO’su CZ, 20 Haziran’da “Bitcoin öldü” iddialarına yanıt vermişti. CZ, bu genel kanının aksine lider kripto paraya yatırım yapan herkesin daha iyi bir kazanç elde ettiğini belirtmişti. Bu konuda Zhao, şu paylaşımı yapmıştı:

Tarihsel olarak konuşmamız gerekirse, “Bitcoin öldü” manşetleri her çıktığında Bitcoin satın alsaydınız, iyi kazanç elde ederdiniz.

FTX’in çöküşü, kripto para piyasasında adeta deprem etkisi yaptı. Kripto Piyasası hala daha çöküşün ve krizlerin etkisini üzerinden atabilmiş değil. Lider kripto Bitcoin, çakıldığı dipten 16 bin doların üzerine çıksa da ivme kazanamıyor. Bu da yatırımcıları ve trader’ları ciddi bir karamsarlığa sevk ediyor. Dahası, ‘Bitcoin artık öldü’ iddiaları ortalıkta dolaşıyor. Bu ortamda CZ, yine önceden söylediği şeyi tekrarlıyor:

“Bitcoin ölmedi ve biz buradayız”

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, The Straits Times’ın genel yayın yönetmeni Sumiko Tan’a verdiği röportajda kripto para piyasası katılımcılarına ‘daha basit şeylere’ yatırım yapmaları tavsiyesinde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön