25 / 04 / 2024

Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırıyor!

Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırıyor!

Dünyadaki en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, pek çok ülkenin düzenleyicilerinin yaptırımlarıyla karşılaşıyor. Dünyadaki lider kripto para borsası Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırmaya karar verdi.



Dünyadaki lider kripto para borsası Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırmaya karar verdi.

NTV'de yer alan habere göre; Binance, 10 Eylül tarihinden itibaren Singapur'daki işlemlerini sınırlayacağını açıkladı. Ayrıca Binance uygulamasının, ülkede kullanılan App Store ve Google Play Store mağazalarından da kaldırılacağına dikkat çekildi.

Binance, Singapur’daki işlemlerini sınırlandırıyor!

Singapur'da yetkililer, vatandaşları geçen hafta Binance'in uygun bir lisans olmadan ödeme hizmetleri sunarak yasaları çiğnediğine ilişkin uyarı yaptı.

Dünyadaki en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, pek çok ülkenin düzenleyicilerinin yaptırımlarıyla karşılaşıyor. Geçen aylarda Birleşik Krallık, İtalya ve Hong Kong'da yetkililer Binance'in bazı faaliyetlerinde sınırlama ve durdurma kararı aldı. ABD Adalet Bakanlığı da Binance için soruşturma adımı atmıştı. 

Kripto paralar yeniden revaçta!

Binance'dan dolandırıcılık açıklaması!

2014'ten bugüne 2.2 milyar dolarlık kripto para çalındı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön