27 / 04 / 2024

Binance'tan depremzedelere flaş açıklama! Kişi başı 100 dolar verecek!

Binance'tan depremzedelere flaş açıklama! Kişi başı 100 dolar verecek!

Binance, deprem bölgesinde bulunan vatandaşların hesabına 100 dolar değerinde BNB yükleyeceğini söyledi. İşte bütün ayrıntılar...



Binance, bu yöntem nedeni ile bazı sınırlamaları ve yanlışlıklar olabileceğini onayladı. Fakat yardımın doğru bir şekilde kullanıcılara ulaşması için en sağlıklı yöntem bu 10 ilde olan kullanıcılar için yapılacak toplam bağışların yaklaşık 5 milyon dolar (veya 94 milyon TL) olacağı düşünülüyor. 

Binance'dan yardım almak için herhangi bir form doldurmanıza veya yardımın onaylanmasını beklemeniz gerekmiyor BNC yardımı almak için hesabınızın 10 deprem ilinden olması ve POA uygulamasıyla denetimden geçip onaylanmış bir hesap olması yeterli. 100 dolarlık yardım alabilirsiniz.

Binance CEO’su “CZ” Changpeng Zhao, “Türkiye’deki son depremler pek çok insan ve topluluk üzerinde yıkıcı bir etki yarattı. Çabalarımızın etkilenenlere bir miktar rahatlama getireceğini umuyoruz. Sektördeki meslektaşlarımızı da bu kriz zamanlarında destek sunmak için bir kez daha bir araya gelmeye çağırıyoruz” şeklinde konuştu 

Bununla beraber Haluk Levent, kripto para ile bağış istekleri üzerine Masak ile görüşme yaptı. Yapılan görüşmeler sonucunda  Masak’tan 1 haftalığına izin geldi. Haluk Levent, stabilcoin gönderilerek bağış yardımı yapılması için bep20 cüzdan adresini paylaştı. Yapılan yardımları herkesin görebileceğin ifade etti.

Aile Bakanlığı`ndan son dakika hemen bakın! 2.715 TL para yardımı yapılacak!
Çocuklu ailelere son dakika haberi! 7.800 TL ödeme yapılacak! Hemen kimlik kartınız ile başvurun!
Altında herkes hazırlıklı olsun, bu rakamı uzun süre sonra ilk kez duyacaksınız! Uzmanı resmen açıkladı!  

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön