25 / 04 / 2024

Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi yatırımlarla canlanıyor!

Bingöl Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi yatırımlarla canlanıyor!

Vali Köşger, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı” dedi.



İçmeler, Simani’nin ardından mahalle buluşmalarının 3’üncüsü  Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi’nde yapıldı. Üniversite, yeni yapılan bina ve ticari yatırımların yoğunluk kazandığı Mahalle insan sirkülasyonu bakımından da Bingöl’ün en canlı mahallelerinden biri olma yolunda. İstanbul sokaklarında yaşanan kalabalıkların yaşandığı Mahalle’de düzenlenen toplantıda konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi’nin  Bingöl’ün yeni merkezi olma yolunda olduğunu söyledi.

Şahin Künefe’de “Mahalle Buluşmaları” kapsamında yapılan toplantıya Vali Yavuz Selim Köşger Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Cevat Gün, Muhammet Fuat Türkman ve Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Vali Köşger, programa katılanlara teşekkür ederek: “Kıymetli Şehit Mustafa Gündoğdu mahalle halkı, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bizleri böyle güzel, nezih bir ortamda misafir ettiğiniz için başta muhtarımız olmak üzere bütün mahalle halkına teşekkür ediyorum.

Bingöl’deki hedefimiz, Bingöl’ü önce çevresine sonra tüm Türkiye’ye örnek bir şehir haline getirmektir. Bu hedefimizi her açıdan gerçekleştireceğiz. Bunun gerçekleşmesi için hep birlikte çalışacağız. Bingöllüler çocuklarına sahip çıkıyor, çocuklarının daha iyi eğitim alması için gayret gösteriyor, her türlü fedakarlığı yapıyorlar. Şehrimizi bulunduğu noktadan daha iyi bir noktaya getirmemiz lazım ve bu noktada hepimize vazifeler düşüyor.

Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi Bingöl’ün yeni merkezlerinden biri olma yolunda ilerliyor. Üniversite, mahallemize büyük bir canlılık kazandırdı. Sizlerin de gayreti ile burası çok daha güzel bir mahalle olur. Bu mahalleyi daha gelişmiş, daha medeni bir hale getirmek için gayret edeceğiz. Bu toplantılar da bunların vesilesi olur inşallah. Bu Cumartesi günü burada misafir ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum.” dedi.



Bingöl Gazetesi


Geri Dön