26 / 04 / 2024

Bio İstanbul'un ikinci etabı Mayıs'ta satışta! Ön talep toplanıyor!

Bio İstanbul'un ikinci etabı Mayıs'ta satışta! Ön talep toplanıyor!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Bio İstanbul projesi kapsamında ilk etapta tüm daireler satıldı. İkinci etap için telefonda ön talep toplanan proje, ruhsat aşaması geçildiği takdirde Mayıs ayında satışa çıkacak



Bio İstanbul projesinin ilk fazında toplam 600 konut yer alıyor. 30 Mayıs 2013 tarihinde ilk fazdan ilk etap olan 150 dairelik kısım satışa sunulmuştu. 


Bio İstanbul'un ilk etabının ilk fazında satışlar tamamlandı. Ruhsat çalışmaları tamamlandığı takdirde ikinci etabın Mayıs ayına doğru satışa sunulması planlanıyor.  


Bio City Development Şirketi tarafından yükselen proje; Başakşehir Bölgesi'nde inşa ediliyor. 


Bio İstanbul projesinde ilk fazda yer alan konutların teslim tarihi 2015 senesi olarak planlanıyor. Bio İstanbul'un ilk fazında 5 bin metrekarelik alışveriş alanı, 1 yerel okul, 1 devlet okulu ve 1 de uluslararası okul yer alacak. 


Bio İstanbul'un ikinci etabında ise toplam 500 konut yer alacak.  Bio İstanbul  Projesi'nin ikinci etabında daha mahalle kültürü oluşturulacak. 


İkinci etap içinde; sanat evleri, organik manav, berber, alışveriş alanı, ofisler yer alacak. Bu kısımda ise teslimleri 2018 senesinde gerçekleştirilecek. 



Bio İstanbul un ikinci etabı Mayıs ta satışta! Ön talep toplanıyor!


Bio İstanbul Evleri'nin üçüncü etabında ise sıra evler ve villalar yer alacak. Projede akıllı ev teknolojisi ile 2 milyon metrekare alanın 1 milyon metrekaresi yeşil alandan meydana gelecek. 


Bio İstanbul Evleri'nde toplam inşaat alanı 850 bin metrekareden; alışveriş alanı 80 bin metrekare, 650 bin metrekare konut alanı, 60 bin metrekare hastane, 75 bin metrekare Ar-Ge merkezi ve 60 bin metrekare üniversite alanı olarak tasarlandı. 


2 milyar dolarlık yatırım bedeline sahip Bio İstanbul Evleri, Tabanlıoğlu Mimarlık ve Norveç asıllı Saunders Architectre tarafından tasarlanıyor. Projenin tamamı 2020 yılında teslim edilecek. 


Bio İstanbul Başakşehir ulaşım: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Bio İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön