25 / 04 / 2024

İhtiyaç sahiplerine 5 bin 300 TL müjdesi: Başvurular nasıl yapılacak?

İhtiyaç sahiplerine 5 bin 300 TL müjdesi: Başvurular nasıl yapılacak?

Banka kartı ve kredi kartı kullanan ihtiyaç sahibi vatandaşları yakından ilgilendiren müjdeli bir haber Garanti Bankası'ndan geldi. Yapılan açıklamaya göre bankanın belirlemiş olduğu şartları taşıyan ihtiyaç sahiplerine 5 bin 300 TL verilecek. Peki başvurular nasıl yapılacak?



Garanti Bankası, kredi kartı ve banka kartı kullananlar için müjdeli bir haber verdi. Söz konusu belirtilen şartları taşıyanların hesaplarına toplamda 5 bin 300 TL tutarında bir ödeme yapılacağı belirtildi. Kredi ihtiyacı olan vatandaşların başvurularını yapmadan önce belirtilen şartları incelemeleri gerekmektedir.

Genel olarak banka kartı, kredi kartı kullanan tüm müşterilere bu ödemelerin yapılabilmesi için kredi notunun iyi seyide olması gerektiği belirtildi.

5 BİN 300 TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar şubelere gitmeden de başvurularını yapabilecek. Başvuru için SMS aracılığı ile TC kimlik numaranızı 3390'a mesaj atmanız gerekmektedir. Aynı zamanda 5 bin 300 TL haricinde banka kredi notu durumunuza göre yüksek limitler için kredi onayı da verebilmektedir. Geri ödemeler ise 3 ay erteleyerek yapılabilmektedir.

İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN UYGULANAN FAİZ ORANI NE KADAR?

Tüketici kredisi düşük faiz oranları ile ödeme yapılacak olan 5 bin 300 TL için başvurular şubelerden yapılabileceği gibi mobil uygulamalar üzerinden de tüm işlemler gerçekleştirilebilmektedir.

İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEME NE KADAR OLACAK?

Garanti Bankası tarafından uygulanan 5 bin 300 TL'lik ihtiyaç kredisini alan bir kişi 24 ay ödemesi durumunda yüzde 2,54 faiz oranı ile aylık 314 TL taksitlerle ödeme yapacak. Toplamda ise faizlerle birlikte 7 bin 549,74 TL olarak geri ödeyecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön