25 / 04 / 2024

Birbirinden farklı özellikleriyle Profilo Ankastre setler… 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Birbirinden farklı özellikleriyle Profilo Ankastre setler… 1 Kasım 2022 fiyat listesi…

Profilo ankastre setler ne kadar? Profilo ankastre setlerin fiyatları kaç TL? İşte detaylar…



Günlük hayatta mutfakta birbirinden sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamak için çeşitli yardımcılara ihtiyaç duyuruluyor. Bu arada ankastre ürünler dikkat çekiyor. Ankastre çeşitleri tek tek ya da set halinde olabiliyor. Ankastrelerin set halinde olması; uyum, kullanım kolaylığı ve görsel güzellik sağlıyor.

Döviz kurundaki yükseliş pek çok ürünü etkilediği gibi ankastre setlerin fiyatlarını da etkiledi. Yaklaşık bir yıl önce 5 bin-6 bin Türk Lirası'na satın alınabilen bu setlerin fiyatları şimdi 10 bin Türk Lirası’nın üzerine çıktı. İhtiyaçları doğrultusunda ankastre set almak isteyen kişiler de özellik ve fiyat araştırması yapmaya başladı. Profilo markası da ankastre setlerde özellikleri ve tasarımı itibariyle öne çıkanlardan biri oldu.

Profilo Ankastre Setler, yenilikçi tasarımı ile dikkat çekerken, birbiriyle uyumlu parçalarıyla da mutfaklara estetik bir dokunuş katıyor. Birbirinden farklı özellikleriyle lezzetli yemekler pişirilmesine  yardımcı olan bu setler, mutfakta zaman geçirmeyi seven bireylerin en büyük yardımcılarından biri oluyor.

Ankastre set alırken nelere dikkat edilmeli?

Seçilecek olan ankastre setler, mutfağın tasarımına ve boyutlarına uygun olmalı. Mutfağın tarzıyla bir bütünlük sağlamalı, şık bir görüntü oluşturmalı ve yemek hazırlarken mutfaktaki kişiye alan açmalı. Peki Profilo’da ankastre setlerin fiyatları ne kadar? Bu setler kaç TL’den satılıyor? İşte detaylar…


Geri Dön