23 / 04 / 2024

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu!

Birevim, 22 Ekim 2017’de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde Altın Kalite Ödülü'nün sahibi oldu.



Birevim, Business Initiative Directions (BID) tarafından Uluslararası Altın Kalite Ödülüne layık görüldü. Birevim’e ödül, Business Initiative Directions (BID) CEO’su Jose E. Prieto tarafından Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye takdim edildi.

 

Ödül, QC 100 Toplam Kalite Yönetimi Modeli kriterleri temel alınarak; liderlik, kalite, yenilikçilik, teknoloji, müşteri hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve prestij konularında başarı elde eden firmalara veriliyor. Aynı zamanda ödüle layık görülen firmaların kendi sektöründe gösterdiği başarı ve yenilikler ödülün verilmesinde önemli bir parametre olarak karşımıza çıkıyor.

 

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Birevim olarak yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyor, tüm iş süreçlerimizi bu bakış açısıyla belirliyoruz. Ulaştığımız kalite standartlarının yansıması olarak bu ödüle layık görülmekten ve Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmekten dolayı çok mutluyuz. Dolayısıyla bu ödüle ulaşmamızda emeği olan tüm iş arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim. Daha nice ödüllere birlikte ulaşmak dileğiyle" dedi.

 

Birevim Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Mücahit Karabalık şunları söyledi; "Geliştirdiğimiz yöntemler sayesinde Türkiye’de insanlar faiz ve fark ödemek zorunda kalmadan gayrimenkul sahibi olabiliyorlar. Umuyoruz ki Türkiye’den sonra dünyanın farklı ülkelerinde de Birevim yöntemleri uygulanacaktır"


Geri Dön