26 / 04 / 2024

Birevim Tasarruf Akademi eğitimlerine devam ediyor!

Birevim Tasarruf Akademi eğitimlerine devam ediyor!

Birevim, kurum içi eğitimlere verdiği önemi Tasarruf Akademi ile bir üste taşınmaya devam ediyor. Birevim, bugüne kadar toplam 522 kişiye ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Uzmanlığı’ eğitimi verdi. 



Birevim, Tasarruf Akademi bünyesinde eğitim alan 380 kişiyi de işe yerleştirdi. Geçtiğimiz yıl kapılarını açan ve Birevim’in eğitim alanındaki çalışmalarına yön veren Tasarruf Akademi, kurum için eğitimin yanı sıra sektörün gelişimine katkı sağlamak adına çalışmalar yapıyor. 

Birevim; bugüne kadar 522 kişiye eğitim vererek sektöre bakış açısını da kanıtladı. Başladığı 2017 yılında toplam 17.147 saat, 2.139 gün eğitim veren Tasarruf Akademi ile Birevim, 380 kişiyi de işe yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Birevim, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Uzmanlığı eğitiminin yanında; Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği Eğitimi, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Müşteri Danışmanı Hizmet Kalitesi Eğitimi ve Yönetim Teknikleri ve Satış Eğitimi gibi birçok farklı eğitimi bünyesinde barındıran akdemi, Birevim’in sektördeki gücünü de ortaya koyuyor. 

Tasarruf Akademi ile 2018 yılında bu rakamları bir üste taşımak isteyen Birevim, yılsonunda yaklaşık 800 kişiye ulaşmayı hedefliyor.


Geri Dön