29 / 03 / 2024

Birevim'den istediğiniz ev için faizsiz peşinatsız ödeme fırsatı!

Birevim'den istediğiniz ev için faizsiz peşinatsız ödeme fırsatı!

Birevim'de taksit seçeneklerinizi ve ödeme planlarını kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Kampanyadan sadece 480 kişi yaralanabilecek.



Değişerek kişiselleşen tüketici beklentileri, yenilikçi finansal çözümlerini de beraberinde taşıyor. Birevim, alternatifli taksit seçeneklerinin yanı sıra ödeme planlarını kendiniz belirleyebildiğiniz, istediğiniz şehirde ev sahibi olabilmenize imkan sağlıyor.

İstediğiniz evi peşinatsız, faizsiz Birevim'in geliştirdiği finansal sistem ile sunmayı planlayan Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, müşterilerine 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programları sayesinde küçük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sağladıklarını dile getiriyor.

Çiftçi, "Şu an aylık ortalama 700 adet teslimat gerçekleştiriyoruz. Bu sayı her geçen ay artıyor, yılsonu 1000’in üzerinde aylık teslimatımız olacak. Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerimizle, sıfır ya da 2.el ev sahibi olmanıza yardımcı oluyoruz. Küçük taksit imkanlarıyla ev sahibi olma hayallerinize ortak olarak, gerçeğe dönüştürüyoruz" dedi. Ayrıca Çiftçi, peşinat ve ek maliyet getirmeyen, tasarrufa dayalı sistemleriyle alternatifli çözümler sunarak, uzun vadede kazandırdıklarını ifade ediyor.

Birevim'den maliyeti düşüren çözümler!


Geri Dön