26 / 04 / 2024

Birikimevim Diyarbakır'da şube açtı! 

Birikimevim Diyarbakır'da şube açtı! 

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile vatandaşalrı en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Birikime dayalı faizsiz finansman modeliyle ev sahibi olma sırası şimdi Diyarbakır’da...



Birikime dayalı faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sağlayan Birikimevim, rotasını Diyarbakır'a çevirdi ve bakış açısını Diyarbakır'a da taşıdı. Bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerine kavuşturan Birikimevim, yeni şubesi Diyarbakır ile bölgesindeki vatandaşların birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Birikimevim Diyarbakır da şube açtı! 

Sürdürülebilir büyüme stratejiyle tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün dinamiklerini değiştiren Birikimevim, Diyarbakır'da şube açıyor.

Birikimevim Diyarbakır da şube açtı! 

Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk kez kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya teşvik ederek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyor.

Birikimevim Diyarbakır da şube açtı! 

"Türkiye’nin farklı noktalarına Birikimevim’i taşıyacağız"

Ev ve araç sahibi olmak isteyenlere sunduğu ve tercihlere göre şekillenen 3 farklı sistem ile bireylere yardımcı olan Birikimevim, 2020 yılı sonunda Türkiye’nin her noktasında olma vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. İlk faaliyette başladıkları günden bugüne aynı stratejiyle çalıştıklarını belirten Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, sosyal vatandaşlık bakış açısıyla iş süreçlerini yönettiklerine dikkat çekti. Belirledikleri vizyon çerçevesinde bugün Diyarbakır’da olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Telli, “Yerli ve milli bir marka olarak ev ve araç sahibi olmak isteyen herkesi hayallerine kavuşturmak istiyoruz. Müşteri odaklı çalışmalarımız neticesinde yeni sistemler geliştiriyor, tüm gelir gruplarındaki bireylere hizmet ediyoruz. Biz köklü geçmişimizden aldığımız güçle katılımcılarımıza daha yakın olmayı, onların beklentilerine daha hızlı cevap verme arzusundayız. Bu farkındalıkla da bugün Diyarbakır olmak üzere yakın gelecekte Türkiye’nin farklı noktalarına Birikimevim’i taşıyacağız” diye konuştu.

Telli, tüm şubelerde olduğu gibi Diyarbakır şubesinde de ev ve araç sahibi olmak isteyenler için en uygun çözümleri sunarak, onları hayallerine bir adım daha yaklaştırdıklarını ifade etti. Ulusal ve yerel basının ilgiyle takip ettiği açılış, kurdele kesiminden sonra sona erdi.  


Geri Dön