19 / 04 / 2024

Birikimevim Pendik Şubesi açıldı!

Birikimevim Pendik Şubesi açıldı!

Telli Grup’un 30 yılı aşan tecrübesi ile emin adımlarla büyüyen Birikimevim Pendik’te yeni şubesini açtı. Birikimevim, yeni katılımcılarının hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor…



Birikimevim , uzman kadrosu ile Pendik 23 Nisan Caddesi’nde Pendik Şubesi’ni açarak şubelerine bir yenisini daha ekledi.  Ev sahibi olmak, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen Birikimevim, Pendik’te katılıcımlarını bekliyor. Birikimevim, müşteri odaklı yaklaşımı ve tamamen müşteri faydasına yönelik sistemi ile faizsiz finansman sektöründe herkesin istediği eve sahip olmasını mümkün kılıyor. 

Birikimevim, Türkiye’nin her kesimine dokunmayı hedefleyen yenilikçi sistemleriyle faizsiz finansman sektöründe emin bir şekilde ilerliyor. Gayrimenkul ve araç ihtiyaçları olan katılımcılarına, uzman kadrosuyla araç ve gayrimenkul ihtiyacı olan katılımcılarına hayallerine ulaşmaları için onlara en uygun çözümleri sunu en uygun çözümleri sunuyor. 


Birikimevim, kendisi büyümekle kalmayıp ülke istihdamına da büyük katkı sağlıyor. Birikimevim, Telli Grup bünyesinin tecrübesi ile genç kadrosunun gelişimine destek sağlarken, onların yenilikçi fikirlerinden faydalanarak büyümesine hız katıyor. 


Birikimevim, birikim bilincini özgün duruşu ve köklü yapısı ile ülke ve dünya genelinde geniş kitlelere ulaştırırken katılımcılarının da toplumsal değerlerinden ödün vermeden kendi birikimleriyle hayallerine kavuşmalarını sağlıyor. 

Birikimevim, Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binası, Gaziosmanpaşa, Ümraniye, Gaziantep, Malatya, İzmir, Bağcılar şubeleri ve yeni açılan Pendik şubesi le katılımcılarının ev ve araç hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor. 


Geri Dön