23 / 04 / 2024

Birlik Toptan Satış Mağazaları’ndan bir haftada 2 yeni şube!

Birlik Toptan Satış Mağazaları’ndan bir haftada 2 yeni şube!

Birlik Toptan Satış Mağazaları Yalova ve Gölcük şubelerini hizmete açtı



Akyürek Holding iştiraki olarak 2004 yılında kurulan Birlik Toptan Satış Mağazaları büyüme hedefleri doğrultusunda mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.  Müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu güler yüzlü, çağdaş hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile rekabet avantajı sağlayan Birlik Toptan Satış Mağazaları kısa zamanda perakendecilerin tercih ettiği bir toptan satış mağazaları zinciri haline geldi. 12 Mart Salı günü Yalova Mağazasını ve hemen ardından 14 Mart Perşembe günü de Gölcük Mağazasını hizmete açan Birlik Toptan Satış Mağazaları bu açılışlar ile birlikte 15 şubeye ulaştı


Müşterilerine, aynı çatı altında farklı markaları sunması, uygun fiyat ve ödeme koşulları ve bölgesinde yer alan müşterilere ürünlerini düşük maliyetlerle ulaştırma imkanı gibi birçok avantaj sunan Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın Yalova şubesi 800 m², Gölcük şubesi ise 500 m² net satış alanı ile hizmet vermektedir. 

Yalova Mağazasının açılışını Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Akyürek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve Birlik Toptan Satış Mağazaları Genel Müdürü Hilmi Yılmaz gerçekleştirdi.

Gölcük Mağazası açılışını ise Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Olgun, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Özer ve Birlik Toptan Satış Mağazaları Genel Müdürü Hilmi Yılmaz, beraberce yaptılar.

Her iki açılışa da müşteriler ve iş ortakları yoğun ilgi gösterdiler…


Geri Dön