18 / 04 / 2024

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

HOPİ üyesi olan ve BİSU'dan daha önce su siparişi vermemiş kişilere özel damacana sularda büyük kampanya başladı! İlk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Peki, BİSU'da damacana su fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Elif AlparHopi, üyelerine özel BİSU'dan daha önce su siparişi vermemiş kişilere damacana sularda büyük kampanya başlattı! İstediğiniz marka su, istediğiniz saatte, sipariş verebildiğiniz bir internet sitesi olan BİSU'da daha önce su siparişi vermemiş olan kişiler Hopi sayesinde ilk siparişlerinde bir damacana suya sadece 1 TL veriyor! Üstelik Hopili olmak çok kolay.

BİSU dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

HOPİ'YE NASIL ÜYE OLUNUR?

Akıllı cep telefonunuza App Store ya da Google Play üzerinden uygulamayı indirdikten sonra; kişisel bilgilerinizi ve üye olmak istediğiniz cep telefonuna gelen aktivasyon kodunu girmeniz ve "Kullanıcı Bilgilendirmeleri ve Üyelik Sözleşmemizi" onaylamanız yeterlidir. Artık siz de Hopilisiniz.

Peki, kampanya koşulları nelerdir? Kampanyadan yararlanma koşulları nelerdir? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön