29 / 03 / 2024

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 30 Mayıs 2022 kripto para piyasası

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 30 Mayıs 2022 kripto para piyasası

Kripto para piyasaları bu haftayı yükselişle açtı. Peki Ethereum, Bitcoin ve Altcoin’lerde son durum ne oldu? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL? İşte 30 Mayıs 2022 kripto paralarda son durum...



Geçtiğimiz son haftayı kayıplarla kapatan kripto para piyasaları yeni haftaya yükselişle girmeyi başardı. 

Coingecko'da yer alan verilere göre kripto paralar son 24 saatte yüzde 5.8 yükseliş kaydederek 1 trilyon 330 milyar dolara ulaştı. 

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor! Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum!

NTV'de yer alan habere göre, sabah saatleri itibariyle Bitcoin yüzde 5.8 arttı. BTC'nin fiyatı 30 bin 724 doları bulurken piyasa hakimiyeti yüzde 43.90 seviyelerinde geziniyor. 

Son günlerde BTC karşısında ezilen Ethereum ise yatırımcısını sevindirmeyi başardı ETH son 24 saatte yüzde 7.1 yükselerek bin 909 dolar oldu. Peki Altcoinler ne kadar oldu, Bitcoin'de düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön