19 / 04 / 2024

Bitcoin ilk kez bu kadar sert düştü! Çok yakında o seviyelere gelecek!

Bitcoin ilk kez bu kadar sert düştü! Çok yakında o seviyelere gelecek!

Bitcoin Cumartesi günü 20 bin doların altına düşerek 18 ayın en zayıf seviyesine geriledi. Yatırımcıların sektördeki artan sıkıntılar ve daha riskli varlıklardan genel geri çekilme konusundaki endişeleri üzerindeki düşüşü genişletti.



BITCOIN FİYATLARI SON AYLARDA AKILLARI KARIŞTIRDI

Dünyanın en büyük kripto para birimi geçtiğimiz gün yüzde 16 yükseldi. Bu durum, Cumartesi günü tokeni 17 bin 599 dolara kadar düşüren dik bir düşüşün kayıplarını telafi etti. Satışta 881 dolara kadar düşen ETH yüzde 26 oranında yükselerek bin 140 dolar oldu. Bu sırada Avalanche’dan Solana’ya birçok altcoin de kazanç elde etti.  Kripto odaklı hedge fonu Pantera Capital’in ortağı Paul Veradittakit, “Kurumsal yatırımcıların satın alma fırsatı gördüğü diplere yakın seviyelere ulaşmaya başladığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Bitcoin ilk kez bu kadar sert düştü! Çok yakında o seviyelere gelecek!

Kriptokoincom'dan Aslı Dinçer'in haberine göre; Bitcoin bu ay yüzde 30’dan fazla düşmüş durumda. Kasım ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 70 daha az seviyelerde işlem görüyor. Bitcoin’in Cumartesi günkü düşüşü, kripto para birimini 2017’nin senesinin sonlarında son boğa döngüsü sırasında vurduğu en yüksek seviye olan 19 bin 511 doların altına itti. Yaklaşık 12 yıllık ticaret tarihi boyunca Bitcoin, önceki döngü zirvelerinin altına ilk kez düştü.

Bitcoin ilk kez bu kadar sert düştü! Çok yakında o seviyelere gelecek!

BITCOIN 13 BİN 900 DOLARA DÜŞME RİSKİ Mİ TAŞIYOR?

Fairlead Strategies’in yönetici ortağı ve kurucusu Katie Stockton, coin’in ayrıca 18 bin 300 dolarlık bir teknik destek seviyesini geçtiğini belirtti. Bu seviyenin altındaki ardışık haftalık kayıpların, bir sonraki 13 bin 900 dolarlık desteğe düşme riskini artıracağını da sözlerine ekledi. Şimdi ticarete gelince, Stockton kısa vadeli, ters eğilim teknik sinyalinin yakın vadede bir toparlanma olacağına dair bir miktar umut verdiğine dikkat çekti.

Yine de, ivme güçlü bir şekilde olumsuz olduğu için dipten satın almaya karşı dikkat edilmesi gerektiği de söylendi! Twitter’daki kripto topluluğunda bazı kişiler, önümüzdeki birkaç gün içinde geri alınır ve tutulursa destek sağlayabilecek önemli bir pivot noktası olarak 20 bin doları gösterdi. Quantum Economics’in kurucusu Mati Greenspan, 20 bin dolar seviyesinin, 2017’nin en yüksek seviyesini temsil ettiği için “önemli” olduğunun altını çizdi. Ayrıca “O zamandan beri birçok durumda hem destek hem de direnç olarak hareket etti. Bu seviyenin üzerinde alıp tutabilirsek, yükseliş olabilir.” dedi.

Kripto para piyasasında gerginlik devam ediyor! İşte 20 Haziran 2022 Bitcoin ve Altcoinler'deki son durum!

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin'in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön