24 / 04 / 2024

Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Dün 61 bin doların altına düşen Bitcoin bu sabah tekrar 62 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı.



Geçen hafta salı günü ilk Bitcoin vadeli borsa fonu (ETF) New York Borsası'nda ilk kez işlem gördü. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; ETF'nin gördüğü yoğun ilgiyle çarşamba günü Bitcoin 66 bin 930 dolara kadar çıkarak yeni tarihi rekorunu kırdı. 

Rekorun ertesi günü Bitcoin tekrar 66 bin doların üzerine yükseldi fakat bu seviyede kalamadı. Dün Bitcoin 61 bin doların altına düştü.

Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Bitcoin yeni haftaya ise değer kazanarak başladı. Bu sabah itibarıyla 62 bin 20 dolara ulaştı. Son 24 saatte yüzde 1 değerlendi. 

Ethereum ise günlük yüzde 0.5 artışla 4.150 dolara yükseldi. Binance Coin yüzde 0.23 değer kaybederek 482 dolar değer kaybederek 2.14 dolara geriledi.

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bitcoin neden bu kadar popüler oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön