27 / 04 / 2024

Bitcoin'de fiyat yükselecek! Bu seviyeyi görünce bekleyin çünkü büyük satış olacak

Bitcoin'de fiyat yükselecek! Bu seviyeyi görünce bekleyin çünkü büyük satış olacak

Bitcoin son iki ayda uğradığı zararı telafi etmek için yukarı yönlü kıpırdanmaya başladı. Bitcoin şu sıralar 31 bin 714 dolardan işlem görüyor. Analistler dijital paranın bu ay kısmen toparlansa da Mayıs ayını yüzde 15 zararla kapatacağını öngörüyor.



Bitcoin dolar paritesi, Bitstamp'te 32.200 dolara kadar yükseldikten sonra bir kez daha konsolide olmaya başladı.

Yükseliş ivmesinin ikinci gününe giren parite, yine de bu hareketlerin güvenilmez olduğunu düşünen analistleri etkileyemedi.

Bitcoin uzmanları, son fiyat yükselişinin "ölü kedi sıçraması" olup olmadığını tartışıyor.

Material Indicators, “BTC daha büyük bir harekete hazırlanıyor. Bitcoin piyasasına girmeden önce, kriptonun kısa pozisyonları sıkıştırmayı, uzun pozisyonları ise tuzağa düşürmeyi ne kadar sevdiğini aklınızdan çıkarmayın" uyarısında bulundu.

Uzmanlar kripto paranın 32 bin 800 ve 35 bin dolar dirençlerine doğru kırılmaya hazır olacağını hesaplıyor.

35 bin doların görüldüğü anda ise herkesin yükseliş beklemeye başlayacağı öngörülüyor.

 Bitcoin de fiyat yükselecek! Bu seviyeyi görünce bekleyin çünkü büyük satış olacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön