20 / 04 / 2024

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.




İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Başkan Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Bitlis Güroymak Belediyesi kayyum atanmasının ardından Bayrampaşa Belediyesi ile kardeş ilan edildi. Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu da ekibiyle birlikte  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret boyunca Başkan Aydıner, Bayrampaşa’da hayata geçirdiği projeler hakkında Ufuk Özen Alibeyoğlu’na bilgi verdi.


Başkan Aydıner yaptığı açıklamada, “Belediyemizle kardeş ilan edilen Güroymak’ın yeniden imar edilmesi noktasında, ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimiz hakkında Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan ve ziyaretimize gelen Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu’na ve ekibine bilgi verdik. Terörün yaktığı ve yıktığı şehirler inşallah atanan kayyumlar ve örnek projeler ile yeniden hayat bulacak” dedi.


Ufuk Özen Alibeyoğlu da Başkan Aydıner’e misafirperverliği ve vermiş olduğu proje bilgileri için teşekkür etti.


Ziyaret sırasında Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, belediye başkan yardımcıları İsmail Gemici, Ahmet Kumbasar, Gökhan Balekoğlu, Yalçın Sırakaya ile Naser Şimşek de hazır bulundu.


Ziyaretin sonunda Ufuk Özen Alibeyoğlu ile Başkan Aydıner karşılıklı hediyeleşti.



Bayrampaşa Belediyesi


Geri Dön