19 / 04 / 2024

Bizim Evler 4, 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla resmen satışta!

Bizim Evler 4, 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla resmen satışta!

İhlas Holding'in Bizim Evler 4 projesi 16 Nisan'da ön satışa çıkmıştı. Bizim Evler 4 projesi bugün 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla resmen satışa sunuldu. 800 konut, 70 ticari birim ve 30 ofisten oluşan proje Bahçeşehir Ispartakule'de yükselecek...



Bizim Evler 4 projesi bugün resmen satışa çıktı! Projede 110 metrekare büyüklükteki 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 180 bin TL'den, 128 metrekarelik 2+1'ler 189 bin TL'den, 168 metrekarelik 3 oda 1 salon evler 270 bin TL'den, 192 metrekarelik 4 oda 1 salon evler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede lansman öncesi konutlar 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmıştı.

Bizim Evler 4 projesinin kataloğunda şu ifadelere yer verildi: "Bir hayalle başladı her şey Herkesin iyi ki buradayım diyeceği, huzur dolu bir yer inşa etmeyi düşledik. Hayalimizi gerçekleştirmek için hayallerinizden ilham aldık. Beklentileriniz bize cesaret verdi ve yola çıktık. Bizim Evler 1le başladık. Sizden aldığımız güçle Bizim Evler 2 geldi ardından. Sonra da Bizim Evler 3. Her defasında çıtamızı daha da yükselttik. Kalitemizden hiç ödün vermeden hedeflerimizi hep daha ileriye taşıdık. Büyük bir marka olmanın gururunu yaşadık. Bizim Evler 1,2 ve 3ten sonra, şimdi Bizim Evler 4le yine karşınızdayız. Daha kaliteli bir yaşam için, kazanmanın keyfini yaşamak için, huzur dolu bir gelecek için 4te buluşalım"

TEM otoyolunun hemen yanıbaşında yer alan konumuyla Bizim Evler 4, ulaşım rahatlığıyla da hayatı kolaylaştırıyor. Bizim Evler 4 projesi inşaatının her seviyesinde onaylı laboratuvar kontrolü yapılacak. Mevcut deprem yönetmeliğine göre hazırlanmış zemin etüt raporu bulunan projede bu rapora bağlı ve İTÜ öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanan statik, betonarme projeler, radyejeneral temel ve tünel kalıp sistemi ile depreme dayanıklı inşaat sistemi sunuluyor.

Planlı peyzaj ve otomatik sulama sisteminin yer alacağı Bizim Evler 4 projesinde ayrıca yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları, peyzajla bütünleşmiş site göleti ve göl kafe, kapalı otopark, kat erişimli kapalı otoparkta her daire için araç park yeri, asansörlerle otoparktan katlara ulaşım gibi özellikler bulunuyor.

9 konut bloğundan meydana gelen Bizim Evler 4 projesinin A tipi bloklarında 192 metrekarelik 4+1'ler B bloklarında 168 metrekarelik 2+1'ler, C bloklarında 128 ve 110 metrekarelik 2+1'ler bulunuyor.

Bizim Evler 4 projesinde giyinme ve çamaşır odalı dairelerin girişide ahşap kaplamalı çelik kapı kullanılacak. Dairelerde dekoratif ahşap kaplamalı iç kapılar, antrede ahşap melamin kaplamalı dekoratif vestiyer yer alacak. Antre ve koridor zeminleri birinci sınıf seramik, salon ve odaların zeminleri dekoratif laminat parke, pencereler çift camlı PVC doğrama, salonlarda fransız balkon olacak. Mutfaklarda A enerji sınıfı cihazlar yer alacak. Müşterilere Franke, Siemens, Bosch, Arçelik veya muadili ankastre ocak, fırın, mikrodalga fırın, bulaşık makinası ve davlumbazlı aspiratör hediye edilecek.

Bizim Evler 4 projesinde konutların teslimleri 2013 yılının Haziran ayında yapılacak.60  dönüm alana inşa edilecek olan Bizim Evler 4 projesinin inşaat alanı ise 120 dönüm olarak belirlendi. Bizim Evler 4de 800 konut, 70 ticari birim, 30 da ofis yer alıyor.

 


BİZİM EVLER SATIŞ OFİSİ
Ispartakule - İstanbul
Tel: 0212 405 10 00 Fax: 0212 405 12 12 E-Mail: [email protected]

http://www.bizimevler.com.tr/ 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön