25 / 04 / 2024

Bizim Şehir Projesi için 4 ilde pilot uygulama yapılıyor!

Bizim Şehir Projesi için 4 ilde pilot uygulama yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bizim Şehir Projesi için Gaziantep, Bolu, Konya, Kayseri illerinde pilot uygulamalar yapıyoruz" dedi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bolu Abant Tabiat Parkı'ndaki bir otelde düzenlenen "İmar Kanunu Kapsamında İmar Barışı ve Kentsel Dönüşüm" toplantısına katılarak konuşma yaptı.

Bakan Kurum konuşması sırasında Bizim Şehir Projesi'nden de bahsetti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, Bizim Şehir Projesi'nin olduğunu anlatarak, "Bununla birlikte Gaziantep, Bolu, Konya, Kayseri illerinde pilot uygulamalar yapıyoruz. Yine çevreyle alakalı Frigya Vadisi'nin Medeniyet Müzesine Dönüştürülmesi Projesi'ni başlatıyoruz. Kızılırmak Deltasını Kuş Cenneti Alanına Çevirme Projesi var." dedi.

Bakan Murat Kurum, göreve geldikten sonra birçok kente gittiğini, sorunları yerinde tespit edip, yine yerinde çözümler bulmaya çalıştıklarını belirterek, yerel seçimlere kadar tüm şehirlere gitmiş olacağını sözlerine ekledi. 


Geri Dön