23 / 04 / 2024

Bizimtepe Aydos teslime hazırlanıyor!

Bizimtepe Aydos teslime hazırlanıyor!

Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Vakıf GYO iş birliğiyle hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'un Mayıs'ta teslim edileceğini söyledi.



 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Vakıf GYO iş birliğiyle hayata geçirilen ve mayısta teslim edilmesi planlanan Bizimtepe Aydos projesinin, Türkiye'nin depreme dayanıklı konut ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti.

Haldız İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre, Halk GYO ve Vakıf GYO iş birliğiyle inşa edilen 1037 konutluk Bizimtepe Aydos Konut projesi, Aydos Ormanı'nın yanı başında yaklaşık yüzde 90 peyzaj alanıyla yükseliyor. Haldız İnşaat'ın inşa ettği projenin mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.

Toplam 227 bin 936 metrekare inşaat alanına sahip olan Bizimtepe Aydos projesi, 16 katlı 17 bloktan oluşuyor. Projede "2 oda 1 salon", "3 oda 1 salon" ve "4 oda 1 salon" daire seçenekleri bulunuyor.

Ticaret merkezi, sosyal tesis ve caminin yer aldığı, 600 milyon TL'nin üzerinde değere sahip proje, İstanbul Finans Merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı, eğitim kurumları, hastaneler ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, örnek bir iş birliğiyle hayata geçirdikleri Bizimtepe Aydos'un, Türkiye'nin depreme dayanıklı konut ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti.

Vakıf GYO ve Halk GYO’nun, bu başarılı birlikteliği sürdürmesi ve benzeri birçok projeye imza atması temennisinde de bulunan Haldız, "Böyle güçlü ortaklarla çalışmak Haldız İnşaat için son derece değerli. Mayıs ayında teslim edilecek proje için Haldız İnşaat olarak son dokunuşları yapıyoruz. İnşaat kalitesiyle son derece güvenli ve konforlu böylesi önemli bir projeye imza atmaktan ayrıca gurur duyuyoruz." diye konuştu.


Geri Dön