26 / 04 / 2024

Blanco küçük mutfaklarda yer kazandırıyor!

Blanco küçük mutfaklarda yer kazandırıyor!

Küçük mutfaklarda alanların daha fonksiyonel kullanılması için özel çözümler üreten Blanco, geliştirdiği yeni compact eviye tasarımları ile mutfakta geçirilen zamanın daha fonksiyonel kullanılmasın



Küçük mutfaklarda alanların daha fonksiyonel kullanılması için özel çözümler üreten Blanco, geliştirdiği yeni compact eviye tasarımları ile mutfakta geçirilen zamanın daha fonksiyonel kullanılmasını sağlıyor.

Compact eviyeler iş başında
Öztiryakiler Grup tarafından Türk mutfakları için ithal edilen Blanco’nun küçük mutfaklar için en son çözümü olan compact eviyeler 40, 45 ve 60 cm’lik alan/kabin ölçüleriyle küçük mutfaklara uyum sağlıyor. Paslanmaz çelik, silgranit ve seramik alternatifleri bulunan eviyeler, fonksiyonel özelliklere sahip bulunuyor. Dengeli dizaynı ile dikkat çeken Blanco eviyeler dar alanda maksimum performans sağlıyor.

Blanco eviyeler, fonksiyonel tasarımlarının yanı sıra geniş aksesuar yelpazesi ile de dikkat çekiyor. Mutfaktaki fazla zaman ve güç harcanmasını engelleyen Blanco, özellikle kesme tahtası, bulaşık sepeti ve süzgeç gibi aksesuarlarla yemek hazırlama sürecine katkı sağlıyor. Bu aksesuarlardan bazıları tasarıma bağlı olarak eviye ile birlikte satılırken bazıları da sonradan alınabiliyor.    

 


Geri Dön