27 / 04 / 2024

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Günaydın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Günaydın tarafından kuruldu.

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tugla, tas, mermer,yer dösemeleri, boya, yapı ve nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine baglı bayilikler kurmak. 2- Her nevi insaat ve yapı malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, isletmek, bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapmak. 3- Her türlü yapı malzemeleri ve nalburiye isleri yapmak. 4- Sirket her türlü kereste imalatı, alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön