19 / 04 / 2024

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat kimin 

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat kimin 

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Günaydın tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli açıklaması: Çok sevindim! Depreme hazırlık çalışmaları yapılmaya başlandı

Prof. Dr. Naci Görür Tunceli ve ilçelerinde depreme hazırlık çalışmalarının yapılmaya başlandığına dair  gelen haberlere ''çok sevindim'' diyerek  yönetimi kutladı. Bu sevincini sosyal medya üzerinden şu sözlerle paylaştı...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Nurdağı'ndaki örnek deprem konutları görüntülendi! İlçede 2 bin 509 afet konutu yapılacak! 

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde deprem konutları hızla yükseliyor. Yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçetin Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Gür tarafından kuruldu.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi...

Konut kredi faiz oranları tek tek duyuruldu. 22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi... En uygun konut kredisini veren banka hangisi oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat kimin  Haberi

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat kimin 

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Günaydın tarafından kuruldu.

BLG Gür  Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Insaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla,kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tugla, tas, mermer,yer dösemeleri, boya, yapı ve nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine baglı bayilikler kurmak. 2- Her nevi insaat ve yapı malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, isletmek, bu maddelerin iç ve dıs ticaretini yapmak. 3- Her türlü yapı malzemeleri ve nalburiye isleri yapmak. 4- Sirket her türlü kereste imalatı,...