23 / 04 / 2024

Blue Lake Evleri hangi ay teslim edilecek?

Blue Lake Evleri hangi ay teslim edilecek?

Firma: Metal Yapı Konut

Proje: Blue Lake

Küçükçekmece'de Metal Yapı Konut imzasıyla hayata geçirilen Blue Lake projesinde yeni dairenize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama avantajı sunuluyor. Peki Blue Lake Evleri bu yılın hangi ayında teslim edilecek?



İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükselen  Blue Lake  Evleri toplam 788 daire ve 22 adet dükkandan oluşuyor. Proje  Metal Yapı Konut  tarafından inşa ediliyor.


8 blok olarak olarak planlanan Blue Lake Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 


Blue Lake Evleri projesinde, 1,3 kilometre uzunlukta Gök Teras ve 3 adet sonsuzluk havuzu da olacak. Proje konum olarak  E-5'e 1 kilometrelik alanda yükseliyor. 


Blue Lake Evleri Küçükçekmece'de evinize taşındıktan 1 yıl sonra ödemelere başlama fırsatı sunuluyor. Blue Lake Evleri güncel fiyatları 475 bin TL'den başlıyor.


Blue Lake Evleri hangi ay teslim edilecek?

Blur Lake Küçükçekmece projesinde teslimlerin bu yıl Ekim ayında yapılması planlanıyor. Proje Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alıyor. 


Blue Lake Evleri ortak alanlarında, sauna, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor. 



Adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön