26 / 04 / 2024

Blue Lake Küçükçekmece ödeme planı!

Blue Lake Küçükçekmece ödeme planı!

Firma: Metal Yapı Konut - Karmen Yapı

Proje: Blue Lake Küçükçekmece

Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece projesinde fiyatlar 179 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İşte Blue Lake Küçükçekmece ödeme planı!



Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen  Blue Lake Küçükçekmece  projesi Metal Yapı Konut A.Ş. bünyesindeki Karmen Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


2017 Ekim ayında daire teslimleri gerçekleşecek olan Blue Lake Küçükçekmece'de 1+0’dan 4+1 dublekse kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. 


8 blok şeklinde inşa edilen Blue Lake Küçükçekmece Evleri büyüklükleri 60 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 


Metal Yapı Konut Blue Lake projesi fiyatları 179 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede dolar kuru sabitlendi ve ödemeler TL üzerinden yapılıyor.


Blue Lake Küçükçekmece ödeme planı!


Blue Lake Küçükçekmece ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 60 ay vade ve 0 faizli ödemeler yapılabiliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası’nda Küçükçekmece’de yer alan Blue Lake Küçükçekmece projesinde daire sahiplerine yürüyüş parkurları, hobi alanları, çok amaçlı spor salonları, oyun alanları ve dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar sağlanıyor.


Blue Lake adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul


Blue Lake iletişim

Tel: 444 8 128

Web: http://www.bluelake.com.tr/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön