26 / 04 / 2024

Blue Planet Kurtköy vaziyet planı!

Blue Planet Kurtköy vaziyet planı!

Firma: Şenkaya İnşaat

Blue Planet Kurtköy vaziyet planı henüz hazırlanmadı. Bu yıl içerisinde başlayacak olan Blue Planet Kurtköy'de Şenkaya İnşaat tarafından inşa edilecek. Blue Planet Kurtköy projesinde yaklaşık 400 daire bulunuyor...




Blue Planet konut projesi  Şenkaya İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Blue Planet konut projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor.


Blue Planet Evleri Kurtköy projesi yaklaşık 400 adet daireden meydana geliyor. Blue Planet projesi Şenkaya İnşaat'ın Garden Planet'ten sonra Kurtköy'deki ikinci projesi olarak yükseliyor.


Blue Planet Kurtköy vaziyet planı henüz hazırlanmadı. Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


Blue Planet Kurtköy projesi dört blok olarak tasarlandı. Blue Planet Evleri Kurtköy projesinde iki blok 11 katlı, diğer iki blok az katlı olarak inşa ediliyor. Blue Planet Kurtköy'de teslimler inşaat başladıktan 18 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Kurtköy Blue Planet Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.




Telefon : 0 212 286 40 90


Geri Dön