25 / 04 / 2024

Blue Residence'de fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor!

Blue Residence'de fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor!

Firma: Enyap İnşaat

Proje: Blue Residence

1997'den bu yana, binlerce insana yaşam alanları yaratan Enyap İnşaat, yönetim kurulu başkanı Vedat MAVUZER, alanındaki öncülükleri ve projeleriyle dikkati çekiyor. Her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor...



Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken  Enyap İnşaat  projelerinden BLUE RESIDENCE, yabancıların ilgi odağı olup, satın aldıkları konutları, Şubat ayında teslim almayı sabırsızlıkla bekliyorlar... ''Kaliteli Zaman, Yaşam, Huzur Enyap İnşaat Projelerinde Saklı '' Şubat sonunda anahtar teslimi yapılacak projenin, Enyap İnşaat güvencesiyle % 50 prim sağlayacağı garanti ediliyor...( 140.000 TL. den başlayan avantaşlı fiyatlarla.)


Enyap İnşaat’ın kendi mülkü olan 5000 m2 lik arazisi üzerine inşa edilen Blue Resıdence; çeşitli m2'lerde 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşmaktadır. 210 Adet 1+1, 70 Adet 2+1, 42 Adet 3+1 daireler mevcuttur. 7.200 m2 mağazalar ve ticaret merkezi, 160 m2 lobi ortak kullanım, karşılama ve yönlendirme alanları, 24 saat kameralı gelişmiş güvenlik sistemleri, kapalı otoparklar, lobi ve restaurant hizmetleri, Blue fitness center, buhar banyosu, sauna, masaj salonu, dinlenme salonu, Bluesky Cafe & Restaurant, daireler arası iletişim ve diğer birçok ayrıcalıklı hizmetleriyle. Mağaza ve dükkanlarda, Ziraat Bankası faaliyette, Şubat ayında Migros açılacak olup, yakında Burger King faaliyet gösterecektir. Prens'in Komşusu Olmak İstermisiniz? Blue Resıdence'de, Suudi Arabistan Prens'in almış olduğu 6 dairenin birleşimi, 12+2'lik bir daire konsepti oluşturulmuştur. Prens projeyi ve lokasyonu çok beğenmiş olup, özellikle lüks standartlarda malzemeler kullanılması istemiş. İsteği ve beğenileri doğrultusunda özel altın kaplama çalışmaları yapılmaktadır.  Blue Residence  Projesinin %75'i sahiplenmiş olup, satışta olan konutlar kaliteli yaşam alanı olmayı bekliyor.

Web: www.enyapinsaat.com 

Telefon: 0212 853 44 93



projeye sor



Geri Dön