25 / 04 / 2024

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 



Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. Katılımcılara, uluslararası yatırım danışmanlığında uzmanlaşılan Florida’nın, ABD’nin en büyük nüfusa sahip üçüncü eyaleti olmasının yanı sıra, işyeri sahiplerinden gelir vergisi almamasından dolayı global bir yatırım merkez oluşu aktarıldı.

Amerika’nın 4. en değerli gayrimenkul piyasasına sahip olan Miami’nin son bir yıl içinde yüzde 5 oranında büyüdüğü, gayrimenkul yatırımlarının geri dönüş oranının ortalama yüzde 7’e yükseldiği paylaşıldı.

Katılımcılara, yapımı tamamlanmış The Palms ve The Highlands projeleri ile ortağımızın kolaylık sağladığı EB-5 Yatırımcı Vizesi konusunda bilgiler verildi. Miami Plajı’nın kuzeyinde, eyaletin en çok rağbet edilen eğlenceli lokasyonu, Bay Harbour Adaları’nda, 8 kattan ve 42 daireden meydana gelen The Palms Residences, Atlantik Okyanusu manzarasına, 360 derecelik görüş açısına sahip terası, ısıtmalı yüzme havuzu, spor salonu ve yoga alanı gibi birçok özelliği ile akıllı bir yatırım fırsatı olarak tanıtıldı.

Ödüllü mimarlık şirketi tarafından tasarlanmış olup yine Kuzey Miami’de yer alan The Highlands ise yüksek tavan, Avrupa stili elit mobilyalar ve üst düzey beyaz eşya teknolojisiyle hayata kalite katacak bir yaşam alanı olarak sunuldu.


Geri Dön