27 / 04 / 2024

Bmk Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bmk Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Necati Tanrıkulu tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.




Bmk Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 24 Temmuz 2017 tarihinde  Necati Tanrıkulu tarafından kuruldu.


Bmk Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Isletmenin amaç ve konusu baslıca sunlardır 01) Her türlü bina, mesken, alıs veris merkezi; sanayi, spor ve dinlenme tesisleri ile diger yapılara peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik ve teknik müsavirlik hizmetleri vermek; plan, proje, teknik hesaplar, danısmanlık, etüt, arastırma, tasarım, fizibiliteler yaparak bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve isletmeler yapmak. 02) Her türlü insaat taahhüt isleri konut, toplu konut, site,tatil sitesi, isyeri, ticarethane, fabrika, sanayi sitesi, spor salonu ve sosyal tesis insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.........ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Bmk Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yeni Mah.Varnalı Cad.N.15 D/21 Silivri 


Geri Dön