25 / 04 / 2024

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.



Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ulaşılabilir lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, yatırımlarını hızla sürdürüyor. Grup, bu yıl ilk olarak Akmerkez AVM’de kapılarını açmaya hazırlanan yeni lüks markası Happy Moon’s İKON sonrasında, şimdilerde de konuklarını Meydan İstanbul AVM’de hizmet verecek olan Bob’s Cafe’de ağırlayacak. Bob’s çatısı altında yer alan ve food court alanında hizmet veren Bob’s Kitchen'den sonra Bob’s Cafe ile de mevcut kafe anlayışlarına daha genç ve dinamik bir bakış açısıyla yeni bir soluk kazandıracak. 

Sokak lezzetlerinin yeni adresi!

Alkolsüz kokteylden limonataya, milkshake seçeneklerinden farklı kahve çeşitleriyle ilgili birçok sayıda içeceğin bulunduğu menüde; “Bob’s Pizza, “Bob’s Burger” ile beraber “Cajun Chicken Salad”, “Burritos Ragu” gibi lezzetlerin de aralarında bulunduğu yüze yakın lezzet konukların beğenisine sunuluyor. Menünün en özel seçeneklerinden birini de sokak lezzetleri oluşturuyor. Bob’s Cafe, insanların dışarıda yemekten hoşlandığı, temiz ve güvenilir yerleri tercih ettikleri için çok fazla seçeneklerinin olmadığı sokak lezzetlerinin yeni adresi olmaya hazırlanıyor.

“Yatırımlarımızı konuklarımızın beklentileri belirliyor”

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Happy Moon’s Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Her kesime hitap edebilmek ve müşteri ihtiyaçlarını, beklentilerini karşılamak üzere farklı segment kafelere öncülük ediyoruz. Çalışmalarımızı, yaptığımız müşteri araştırmalarının ardından belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Kısacası yatırımlarımızı, konuklarımızın ihtiyaçları belirliyor. Bob’s Cafe de bu anlayışımızın en yeni üyesi. İnsanların dışarıda yemekten hoşlandığı, temiz ve güvenilir yerleri tercih ettikleri için bu noktada çok fazla seçeneklerinin olmadığı lezzetlerden biri de sokak lezzetleri… Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak Bob’s Cafe’de dünya yemeklerinden sokak lezzetlerine kadar çok sayıda farklı seçeneği aynı çatı altında birleştirdik. Bob’s Cafe’nin sokak lezzetlerinin yeni adresi olacağına inanıyoruz. Farklı bir mimari konsepte sahip olan, gençler için özel temaların yer aldığı, grubumuzun en genç, dinamik üyesi Bob’s Cafe ile sektöre yeni bir soluk getireceğimizi düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.


Geri Dön