16 / 04 / 2024

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.



Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdürmeye devam ediyor. Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis AVM'de İstanbul'daki 25'inci şubesini açtı. Toplamda 72 kişi kapasiteli olan Baydöner İskender Axis şubesinin kapalı alanının yanı sıra, 28 kişilik terası da mevcut. Şu anda Baydöner İskender olarak Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verebüdiklerini dile getiren Baydöner CEO'su Bülent Polat, çok kısa bir zaman içerisinde 106 şubeye ulaştıklarını kaydetti. 


Önümüzdeki 5 yıl içinde de hedeflerinin 300 mağazaya ulaşmak olduğunu ifade eden Polat, "Zengin Türk mutfağının özellikle Avrupa'da tanıtılması bizler için oldukça önemli. Yurtdışı yatırımlarımız da önümüzdeki 5 senelik plan dahilinde ivme kazanacak" diye konuştu. Ayrıca Baydöner, 2015 yılında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından yürütülen halk oylaması sonucu "En Sevilen Restoran" ödülüne layık görüldü. 


Dünya


Geri Dön