25 / 04 / 2024

Bodrum Artemisia Evlerinde 325 bin liraya 3+1! Hemen teslim!

Bodrum Artemisia Evlerinde 325 bin liraya 3+1! Hemen teslim!

Bodrumda inşa edilen Artemisia projesinde liste fiyatları 230 bin liradan başlıyor. 2 adet bahçe katı daire için Nisan ayına özel yüzde 15 indirim kampanyası başlatıldı. Böylece bahçe katı dairelerin fiyatı 196 bin liraya indi. En iyi konumdaki 3+1 evler



Artemisia Evlerinde başlatılan kampanyayla fiyatları 230 bin liradan başlayan bahçe katı evler Nisan boyunca yüzde 15 indirimle; 196 bin liraya satılacak. Projenin en iyi konumunda bulunan 3 oda 1 salon yazlık evler ise 325 bin liraya satılıyor.

Artemisia Evlerinde müşteriler bankalardan kredi kullanabiliyor. Evler oturuma hazır ve hemen tapu imkanıyla satılıyor.  Bodrumun merkezinde inşa edilen Artemisia Evlerinde yapımı tamamlanmış 30 daire bulunuyor. Artemisia Evlerinde satılan dairelerin ev sahipleri dairelerine yerleşti. Genelde yılın on iki ayı Bodrumda yaşayan ailelerin tercih ettiği gibi yaz tatilini doğayla iç içe ferah bir ortamda geçirmek isteyenler de Artemisia Evlerini tercih ediyor.

2+1 ve 3+1, şömineli, iki banyolu, geniş teraslı dairelerden oluşan Artemisia Evleri, asırlık çam ağaçlarının hiçbirine zarar verilmeden oluşturulmuş, evlerin konumları ağaçlara göre planlanmıştır. Öyle ki bazı evlerde çam ağaçları odanızın veya balkonunuzun içine kadar uzanmaktadır. Bu ağaçların tümü binaların boylarını aşmakta ve uzaktan bakıldığında çam ağaçları arasında kalan doğal bir yaşam alanı görüntüsü vermektedir. Hem Bodrum'un içinde olup böyle bir yerde yaşamak ev sahiplerimiz için paha biçilmez bir şanstır. Doğal ve tarihsel bir doku içerisinde yer alan Artemisia Evleri bu özelliğiyle diğer sitelerin kuşatmasından hiçbir zaman etkilenmeyecek bir konuma sahiptir. Çam ağaçlarıyla içi içe mimarisiyle, üç bin yıllık Bodrum surlarının eteğinde yer alan sitemiz sizlere Bodrum Kalesi, Kos Adası ve yat limanının eşsiz manzarasıyla adeta bir tatil köyü keyfini sunuyor.

Bodrum Yarımadası'nda çok sayıda yerleşim yeri ve onlarca konut olmasına rağmen, okulların açılması, tatil sezonunun bitmesiyle bu yerleşim yerleri boşalmakta, adeta yaşam durmaktadır. Sadece 30 daireden oluşan Artemisia Evleri'nin en önemli özelliği konum itibariyle hem Bodrum'un içinde hem dışında yer almasıdır. Bu özelliğiyle size yılın oniki ayı sürecek bir yaşam imkanı sunmaktadır. Artemisa Evleri, etkileyici doğal atmosferi, muhteşem peyzajı ve 24 saat kameralı özel güvenlik sistemiyle, sevdiklerinizle mutlu bir yaşam sürdürebilmeniz için ideal bir yaşam merkezi. Bodrum'un doğal dokusunun hemen yanı başındaki Artemisia Evleri, görkemli manzarası, çevredeki merkez çarşılara, sosyal, eğitim ve sağlık tesislerine olan yakınlığı, bol oksijenli havası, tamamen doğal bitkilerden oluşmuş iç bahçeleri ve açık yüzme havuzu ile sizlere dört mevsim yaşanabilecek bir yaşam sunuyor.

0252 316 11 51
www.estateinwest.com
[email protected]

 

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön