27 / 04 / 2024

Bodrum Elysium Miramar ödeme planı!

Bodrum Elysium Miramar ödeme planı!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Miramar Bodrum

Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa ediliyor. Projede 46 adet dubleks daire bulunuyor. Bodrum Elysium Miramar ödeme planı kapsamında 18 aya kadar vadelendirme seçeneği bulunuyor.



Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villaların bir kısmı deniz, bir kısmı şehir ve bir kısmının kale manzaralı cepheleri bulunuyor. Proje merkeze yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Her villanın kendine ait havuzu ve bahçesi bulunan Bodrum Elysium Miramar proje 22 bloktan meydana geliyor. Projedeki villanın büyüklükleri 192 metrekareden dizayn edildi. 


Sosyal etkinlikleri içerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness center, hamam, soyunma odaları bulunan proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa ediliyor.


Villaların 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede satış sürecinin devam ediyor. 46 adet dubleks villadan meydana gelen projede villaların teslimleri Mayıs 2016 olarak belirlendi. 


Bodrum Elysium Miramar projesinde villa fiyatları 530 bin Euro ile 740 bin Euro arasında farklılık gösterirken, penthouse dairelerin fiyatları 1 milyon 100 euro ile  1 milyon 150 euro arasında değişiyor. 


Bodrum Elysium Miramar ödeme planı kapsamında yüzde 50'si peşin ödendiğinde kalan yüzde 50'si yüzde 5 faiz oranıyla 18 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Projede penthouse daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Telefon: 444 5 350

Web Adresi: http://elysiummiramar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön