16 / 04 / 2024

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

38 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlüyü ağırlayan Halikarnas Disko’ geçen yıl yıkılmıştı. Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa sunuldu. Aktaş ver Gölcüklü ailelerine ait olan arsa, 35 milyon dolara satışa çıkarılacak....



Bodrum’daki en iyi ve popüler eğlence mekanlarından biri olan Halikarnas Disko’nun Bodrum Kumbahçe’de yer alan 3 bin metrekarelik arazisi yeni sahiplerini bekliyor. Bodrumun bir zamanlar en meşhur gece klübü ve diskosu Mick Jagger, Bette Midler, Dustin Hoffman, Prenses Caroline, Prenses Margaret, Lady Sarah Armstrong, Sting, Phil Collins, Michael Caine, Ahmet Ertegün, Blues Brothers, Pamela Anderson ve Kid Rock gibi dünya starlarını ağırlamıştı. Halikarnas Disko’nun işletmecisi Süleyman Demir, mal sahipleriyle bir sıkıntı yaşaması üzerine 2 yıl önce disko boşaltılarak yıkılmıştı. 

Bodrum Halikarnas Disko nun arazisi satışa çıkarıldı!

7 hissedarı bulunuyor

Yeni Asır’dan Adem Ülker'in haberine göre, arazinin Gölcüklü ve Aktaş ailelerine ait 7 hissedarı bulunuyor. Bodrum’da otel açmayı planlayan Tay Grup ve İstanbul’da yaşanan saldırıdan sonra kapanan Reina’nın sahiplerinin arazi ile ilgilendiği söyleniyor. Mal sahiplerinin yakını olan emlak danışmanının ilettiği bilgilere göre arazi için şimdilik kayda değer bir teklif gelmedi. Bodrumlu emlakçılar  2 bin 700 metrekare büyüklüğündeki arazinin yaklaşık 25 milyon dolar edeceğini söylediler.

İçinde tarihi kalıntı olduğu iddiaları yalan

Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisinde tarihi kalıntılar olduğunun söylenmesi üzerine eski işletmecisi Süleyman Demir, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Demir, Halikarmas isminin artık bir marka haline dönüştüğünü fakat kendisinin arazi ile bir ilişkisinin kalmadığını iletti. 

Bodrum'da 16 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!


Geri Dön