19 / 04 / 2024

Bodrum Mirage Marina fiyat listesi!

Bodrum Mirage Marina fiyat listesi!

Firma: Game Teknik Yapı

Proje: Mirage Marina Bodrum

Denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde tasarlanmış durumda yükselen projede toplam 40 blok bulunuyor. Bodrum Mirage Marina fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim bazı 7 bin TL'den başlıyor.



40 blok şeklinde meydana gelen projede her katta 4 adet daire bulunuyor. Bloklardaki daireler 2'si flat ve 2'si ise dubleks olarak tasarlanan projede dubleks dairelerde yan ve ön bahçe de bulunuyor. 

 

Bodrum Mirage Marina projesinde flat dairelerin alanları 70 metrekareden meydana gelirken, dubleksler ise 152 metrekare tasarlandı. Projedeki flat daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

 

Muğla İl'i Bodrum'da denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde tasarlanan proje toplam 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor. Projede kapalı otopark, fitness center, sosyal alanlar yer alıyor. 

 

Ödeme planı kapsamında Bodrum Mirage Marina projesinde yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım banka kredisi ve 15 aya kadar vadelendirme ile sağlanıyor.

 

Bodrum Mirage Marina fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim bazı 7 bin TL'den başlarken 9 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki konutlar 2016 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

 

Telefon: 0216 363 04 74

Web Adresi: www.miragemarina.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön