25 / 04 / 2024

Bodrum Seaview Regency Prestige'de günlük 125 euro!

Bodrum Seaview Regency Prestige'de günlük 125 euro!

Seaview Regency Prestige yazlık evlerinde günlük 125 eurodan kiralama garantisi veriliyor



Bodrum'da 2003 yılından bu yana lüks gayrimenkul projelerine imza atan Cumberland Properties; 2 yeni projesi Seaview Regency Prestige ve Woodland Regency ile geleneksel tatil anlayışını farklılaştırmayı hedefliyor. Bu 2 projenin en önemli özelliği, Bodrum'da ev sahibi olmanın yanı sıra tatilini geçirmek ya da yatırım yapmak amacıyla daire almak isteyenlere de hitap etmesi... Cumberland Properties Satış Sonrası Hizmetler Bölümü, bu kapsamda tüketicilerin satın aldığı villalar için günde 125 eurodan kiralama garantisi veriyor. Böylece satın alınan villa, ilk günden itibaren kendini finanse etmeye başlıyor.

Villalar 68 metrekareden başlıyor

Bodrum Gündoğan'da ve Konacık'ta hayata geçirilen projelerde, 24 saat güvenlik, housekeeping, ücretsiz kablosuz internet, uydu yayını bağlantı hizmetleri ile çocuk havuzu, ortak havuz, bar gibi hizmetlerle 5 yıldızlı otel konforu sağlanıyor.

İki projede villa büyüklükleri 68 m2'den başlayıp 197 metrekareye kadar çıkıyor. Villalarda ortalama 6 kişi oturabiliyor. Projelerde fiyatlar ise 175 bin euro ile 490 bin euro arasında değişiyor. Oturuma açılan Seaview Regency Prestige'da 40, Mayıs'ta evlerin teslim edileceği 21 bin 800 m2'lik bir alana kurulu Woodland Regency Konacık projesinde de 62 daire yer alıyor. İçinde bulunan Club House sosyal tesislerinde, sağlıklı yaşam için yardımcı olabilecek SPA ve fitness center da bulunuyor.
Nihal Yuvacan/Vatan


Geri Dön