25 / 04 / 2024

Bodrum Woodland Regency'de cam ağaçları eşliğinde tatil

Bodrum Woodland Regency'de cam ağaçları eşliğinde tatil

Cumberland Properties;  Woodland Regency Pojesi ile bu kez de sizlere çam ağaçları eşliğinde bir Bodrum tatili sunuyor



2003 yılından bu yana Bodrum'da prestijli gayrimenkul projelerine imza atan Cumberland Properties;  Woodland Regency Pojesi ile bu kez de sizlere çam ağaçları eşliğinde bir Bodrum tatili sunuyor.

Her projesinde olduğu gibi Woodland Regency'de de "otel konforu ile yazlık ev konsepti"ni birleştirerek bu defa Bodrum kent merkezine 5 dakika uzaklıkta, hem kentin içinde hem de kentten uzakta sakin bir yaşam alanı vaad ediyor.

Çam ve zeytin ağaçları arasına gizlenmiş villa ve ağart dairelerden oluşan ve muhteşem bir dağ manzarasına sahip olan Woodland Regency; Konacık Mevkii'ned Bitez ve Gümbet plajlarına 10 dakika uzaklıkta, yılın her zamanı yaşanabilecek şekilde tasarlandı.

Farklı bir yaşam arayanları cezbedecek özellikler göz önüne alınarak hazırlanan projedeki iki farklı alanda büyük iki havuz ve çevresindeki sosyal tesisler; değişik yerlerde konumlanmış villa sahiplerinin rahatça kullanabilmeleri amaçlanarak yaratıldı. Club House olarak adlandırılan sosyal tesislerde sağlıklı yaşam için yardımcı olabilecek spa ve fitness center da bulunuyor.

21 bin 800 metrekarelik bir alana kurulu, 1 ve 2 yatak odalı apart daireler ile 3 yatak odalı ikiz villalardan oluşan toplam 62 konut bulunan proje; 2010 yılı yaz döneminde tamamlanarak yerleşime açılmış olacak. Woodland Regency'de bulunan tüm evler; Cumberland Properties'in diğer projelerinde olduğu gibi, yine bütün detaylarda görülebilen bir inceliğe ve kaliteye sahip.


Geri Dön