26 / 04 / 2024

Bodrum Zeytin Ağacı Evleri'nde 340 bin TL'ye dubleks!

Bodrum Zeytin Ağacı Evleri'nde 340 bin TL'ye dubleks!

Bodrum´un Konacık beldesinde inşa edilen Zeytin Ağacı Evleri projesinde 150 metrekare dubleks daireler 340 bin TL´ye satılıyor



Zeytin Ağacı Evleri Bodrum merkez ile Bitez arasında kalan Konacık, aynı zamanda diğer beldelere giden ana arter üzerinde 6 bin 70 metrekare alan üzerine inşa edildi. Zeytin Ağacı Evleri'nde  110 metrekarelik daireler 310 bin TL'ye, 150 metrekarelik dubleksler ise 340 bin TL'ye satılıyor. Ödemeler peşin yapılıyor. Tamamı bitmiş, peyzajı yapılmış, ruhsat ve iskânı alınmış olan Zeytin Ağacı Evleri'nin konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Toplam 23 konutluk Zeytin Ağacı Evleri projesinde yüzde 80´lik bölüm yeşil alana ayrılıyor.
Konacık, Bodrum merkeze sadece 5 dakika, Milas Bodrum Havalimanı'na ise 30 dakika uzaklıkta bulunuyor. Zeytin Ağacı Evleri´nde yüzde 80'lik bölüm yeşil alana ayrılıyor.

Zeytin Ağacı Evleri projesinde 24 saat kameralı güvenlik sistemi, otomatik sulamalı bahçeler, 100 metrekare kapalı alanlı sosyal tesis, yüzme havuzu, garaj, 3 uydulu TV yayını, 3 adet telefon hattı, giriş kapısı ile ev arasında dahili telefon görüşmesi yapabilme, yedekli 4 motorlu hidrofor sistemi, 50 tonluk su deposu, su arıtma sistesi gibi özellikler bulunuyor.

532 211 20 11
www.zeytinagacievleri.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön