24 / 04 / 2024

Bodrum’da yüksek katlı binalar yok!

Bodrum’da yüksek katlı binalar yok!

Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapılarıyla Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman” açıklamalarında bulundu.



Bodrum’da uzun yıllardır konut projeleri üreten Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Önceki gün yaşanan depremin hemen ardından hayatın Bodrum’da normal seyrine dönmesi hem mimarisiyle hem kalitesiyle hem de misafirleriyle Bodrum’un çok güçlü ve önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gördük” şeklinde konuştu.


Depremden kısa süre sonra Bodrum’da hayatın normale döndüğünü belirten Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapılarıyla Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman” dedi.


Şimdide Bardakçı Koyu’nda 160 milyon euroluk yatırımla Rebis Bodrum projesini devreye aldıklarını söyleyen Amrağ, “Bu projeyle Bodrum’a bir otel kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.


Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar ise “Bu deprem Bodrum’da mimari planların, güvenlik tedbirlerinin ne denli önemli olduğunu ortaya koydu.Bodrum’da iş yapanların da yatırımlarını ne denli özenli ve ciddiye alarak yaptığını gösterdi” şeklinde konuştu.


Bodrum Belediyesi ve Bodrum’a gönül veren tüm paydaşların Bodrum markası için yıllardır çalıştığını söyleyen Çağlar, “Bodrum her yıl yurtiçi ve yurtdışında 30’u aşkın turizm fuarında temsil ediliyor" dedi.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise hayatın normal seyrinde tatiline, eğlenmeyi sürdürdü. Kocadon, “Bodrum tarihinin en büyük depremlerinden birini yaşadı. Vatandaşları etkileyen olumsuz hiçbir şey yok. Böyle bir depremde kendini bu kadar hızlı yenileyen şehir yok. Bu durum Bodrum'un Türkiye’nin en güvenli yeri olduğunu gösterdi" diye belirtti. 




Akşam


Geri Dön