25 / 04 / 2024

Bodrum'daki yol çalışmaları hızlandı!

Bodrum'daki yol çalışmaları hızlandı!

İlçe genelindeki bozulan yolların bakımlarını aralıksız sürdüren Bodrum Belediyesi ekipleri, eksikleri tespit ederek; yaklaşan kış ayları öncesi çalışmaları hızlandırdı.




Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde mevsimsel şartlar nedeniyle zarar görmüş yollarda bakım ve onarım işlerini sürdürüyor. Program dahilinde yürütülen çalışmalarda; en son Gündoğan ve Yalıkavak mahallelerinde çalışmalarına devam eden ekipler, Gümüşlük Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki bozulan yolu da asfaltla kaplayarak bakımını yapıyor.  

Bodrum Belediyesi Asfalt Şantiyesi de önümüzdeki günlerde, uygun hava koşullarında sıcak asfalt üreterek çalışmalarına hız kesmeden devam edecek. Yarımada genelindeki Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan yollar üzerinde oluşan deformasyonların hızla onarılması için, maksimum günlük üretim kapasitesini sağlayacak.

Bodrum Belediyesi; Bodrum halkının, Bodrum’u ziyaret eden misafirlerin ve tatilcilerin mağduriyetini önlemek için yaz - kış demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  



Bodrum Belediyesi


Geri Dön