28 / 03 / 2024

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in en önemli projeleri arasında yer alan Boğaçayı Projesi’nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya’nın değerine değer katacak projenin ilk etabı, taşkın önlemeye yönelik alt yapı ve rekreasyon çalışmalarıyla başladı. Büyük bir hızla süren projede hummalı bir çalışma yapılıyor. 

Antalua Belediye Şirketi ANTEPE İnşaat tarafından yapılan Boğaçayı Projesi ilk etabı, Boğaçayı’nı çevreleyen peyzajı, yürüyüş yolları, seyir terasları, spor ve oyun alanlarıyla yeşilin ve mavinin buluştuğu muhteşem bir yaşam alanı halinde geliyor.


Turizm cazibe merkezi olacak

Antalya’nın yeni yaşam alanı olacak projenin Mart ayına kadar hizmete açılması bekleniyor. Proje alanı içinde ziyaretçilerin keyifle vakit geçirebilecekleri alanlar, yürüyüş yolları, 5 adet ahşap seyir terası, spor ve oyun alanları, bisiklet yolu, 2 adet halka açık tuvalet, basketbol sahası ve özellikle Konyaaltı sahil projesinde her yaştan vatandaşların beğeniyle kullandıkları ışıklı-sisli havuzu yer alıyor. Projede amatör balıkçılar için balık tutma alanları da bulunuyor. Boğaçayı Projesi tamamlandığında, devamındaki Konyaaltı Sahil Projesi ile birlikte Antalya’nın turizm cazibesini artıracak bir çekim merkezi olmuş olacak.


Geri Dön