26 / 04 / 2024

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 



Boğaziçi Arsa Lapseki, Ceylan Şehircilik ve Sezer Granit'in birleşimiyle hayata geçiriliyor. Çanakkale Boğazı'nın kıyısında, Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede bulunan Boğaziçi Arsa Lapseki modern tasarım ile dünya standartlarını bir araya getiriyor. 

Boğaziçi Arsa Lapseki, toplam 40 metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Projede, müstakil tapu avantajı sunuluyor. Hemen teslim fırsatıyla benzersiz manzaraya sahip arsaların yer aldığı projede, su, elektrik, doğalgaz, internet gibi tüm alt yapılar eksiksiz bir şekilde bulunuyor. 

Boğaziçi Arsa Lapseki de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa projelerindeki yüksek imar oranı ve müstakil parseller ile tapu sahiplerinin istedikleri evi inşa edebilmelerine imkan veriliyor. Projedeki imarlı ve ifrazlı parseller sayesinde, yüksek imar oranı ile geniş bir bahçe ya da daha geniş bir yaşam alanı oluşturulabiliyor. 

Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? İşte Boğaziçi Arsa Lapseki ile ilgili merak edilenler...


Geri Dön