25 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim çalışanları engelleri kaldırmak için bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim çalışanları engelleri kaldırmak için bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Terzi’nin katıldığı davete Boğaziçi Yönetim A.Ş bünyesinde engelli site yönetim personelleri ve bağlı oldukları Site Yönetim Müdürleri katıldı.



3 Aralık Dünya engelliler günü münasebetiyle Boğaziçi Yönetim A.Ş bünyesinde çalışan tüm engelli çalışanlar düzenlenen kahvaltılı davette bir araya geldi.


Boğaziçi Yönetim A.Ş Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Terzi’nin katıldığı davete  Boğaziçi Yönetim A.Ş bünyesinde engelli site yönetim personelleri ve bağlı oldukları Site Yönetim Müdürleri katıldı.


Kahvaltı Sonrasında Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal’lla bir araya gelen engelli çalışanlara çiçek takdim ederek;


günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmasında şunları söyledi:Bugün burada bulunma amacımız özürlü bireylere destek olmak ve özürlülük konusunda sosyal bilincin artmasına katkı sağlamaktır ve de konuya ithafen hatırlatmadır.


Engelli bireylerin hayatları nasıl kolaylaştırılması gerektiği üzerinde daha uzun süre düşünmek gerektiği ise apaçık ortadadır. Ancak son dönemlerde yakından ilişkili olduğumuz toplu yapı sektöründe binalarda engelli asansörünün bulunması, çocuk oyun gruplarında engelli çocuklar için tasarlanmış alanlar olması ve de siteler içerisinde özellikle basamaklı geçiş noktalarında düşünülmüş bir takım kolaylıklar bu anlamda ilerleme kaydedildiğinin resmidir ve sevindiricidir.


Tüm engelli çalışanlarımıza çalışma hayatlarında engelsiz günler dileyerek, 3 Aralık engelliler günün engellerin kalkmasına vesile olmasını temenni ederim.


Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ve katılımcı engelli personelleri birlikte fotoğrafı cekildi.





Geri Dön